OM OSS

Innovadora Stockholm är en svensk ideell organisation, prisbelönad för sitt internationella arbete med projekt inom gender, demokrati, social integration och creative and cultural industries. Innovadora Stockholm arbetar utifrån ett antropologiskt och etiskt perspektiv och tar ett socialt ansvar som inkluderar deltagarna under hela processen. Innovadora Stockholm grundades i Stockholm, Sverige 2008 och är aktiv i Guatemala, Spanien och Serbien.


Shari Sabel Strandmark

Shari Sabel Strandmark

Shari arbetar som regissör och producent för teater och film. I sitt arbete drivs hon av att skapa komplexa porträtt med fokus på genderfrågor, unga människor i utsatta sociala situationer och samhällsstrukturer. Hon föreläser regelbundet om kvinnors rättigheter vid skolor och organisationer. Shari studerar statsvetenskap och praktisk filosofi vid Uppsala Universitet. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Siddhartha Meneses

Siddhartha Meneses

Siddhartha är författare och formgivare. Han undervisar vid IED Istituto Europeo di Design i Madrid och ger konferenser internationellt om begreppet kreativitet och hur det kan implementeras didaktiskt. Siddhartha tog examen i teatervetenskap vid Escuela Superior de Arte i Guatemala. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Roberto Nello

Roberto Nello

Roberto har en examen i internationellt samarbete och specialiserat sig på mikrofinansiering och entreprenörskap. Han är expert på mentorskapsprocesser som tillämpas på företagsutveckling, brinner för ekonomiskt och socialt ansvarsfullt företagande och etisk bankverksamhet. Han har deltagit i utformning och sammansättning av utbildningsprogram inom entreprenörskap, mikrofinansiering, ledarskap och frivillig förvaltning i olika länder och socioekonomiska sammanhang som Italien, Spanien, Storbritannien, Guatemala, Botswana, och Etiopien. Roberto är en engagerad föredragshållare, workshop facilitator och brinner för att motivera och mobilisera deltagare i de sammanhang han arbetar i.
Paco Llorente

Paco Llorente

Paco är expert på projektledning och social innovation, med inriktning på organisationsutveckling, kapacitetsbyggande, engagemang inom det civila samhället och genderfrågor. Han har en master i projektledning för internationellt samarbete och har flera års erfarenhet av arbete i Centralamerika, Europa och Nordafrika. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Azusa Itagaki

Azusa Itagaki

Azusa är performancekonstnär, barnboksförfattare, utbildad massageterapeut och yogalärare. Azusa har utvecklat konceptet sagoyoga och arbetar för olika kommuner runt om i Stockholms län med barn och familjer. Hon är kunnig om hälsa och friskvård och är intresserad av det mångkulturella mötets möjligheter.
Anja Ruehle

Anja Ruehle

Anja är scenograf, kostymör, konstnär, grafisk formgivare och industridesigner. Utbildad vid STDH. Anja arbetar som konstnär samt designar scenografi, kostym för teater, dans och opera i Sverige och Tyskland.
Palle Lindqvist

Palle Lindqvist

Palle är regissör och klippare. Han arbetar internationellt inom tv, film, ljudkonst, teater och performance. Palle undersöker sociala och kulturella aspekter av sexualitet, kön, lust och normativitet.
Johanna Emanuelsson

Johanna Emanuelsson

Johanna Emanuelsson är prisbelönt dramatiker och manusförfattare för teater och film och skrivit för Ung Scen Öst, Teater Tribunalen, Dramaten och Riksteatern.
Christer Fischier

Christer Fischier

Christer Fischier är fotograf och letar ständigt efter nya människor att fotografera, ute på gatan eller i sin studio. Christer går ingenstans utan sin kamera.
Melissa Flores Quiroga

Melissa Flores Quiroga

Melissa Flores Quiroga är entreprenör, produktdesigner och grafisk formgivare Melissa arbetar som lärare och utarbetar kurser och håller i utbildningar inom innovation och design för företag och skolor.
Leon Sparkes

Leon Sparkes

Leon är bildkonstnär och illustratör. Han är en erfaren frilansande konstnär med en bakgrund inom konst-och hantverksindustrin. Leon har bott och arbetat i Sydkorea och Japan och har en kandidatexamen i inredningstextilier och konst vid University of Wolverhampton, Storbritannien.
Aitor Casero

Aitor Casero

Aitor är arkitekt och arbetar med miljödesign. Hans verk undersöker relation och interaktion mellan det offentliga rummet och människor med utgångspunkt i kroppens rörelser. Aitor har främst arbetat i Spanien, Sydafrika och Indien. Som dansare har Aitor skapat och arrangerat flertalet publika evenemang och installationer för Swingdans.
Cristian Figueroa

Cristian Figueroa

Cristian arbetar med organisationsutveckling genom metoden tejeRedes. Verktyget förespråkar nätverkande och samarbete för att skapa en god och hälsosam arbetsmiljö.